Hitta till oss Styrelsen
Våra statuter Historik

1990 startades denna föreningen av ett gäng aktiva ungdomar på Karlshamns Brukshundsklubb. Det blev med tiden för trångt på träningsplanerna och 1992 flyttade Karlshamns Hundungdom till gamla flygfältet i Asarum. Där finns vi än i dag och har ca. 200 medlemmar. Vi är en självstyrande klubb som lyder under Sveriges Hundungdom och vänder oss främst till ungdomar mellan 7-25 men naturligtvis är alla välkomna oavsett ålder och hund!

Årsmöteshandlingar 2017

Balansrapport

Budgetförslag

Dagordning

Resultatrapport

Verksamhetsberättelse för 2016

Verksamhetsplan för 2017

Valberedningens förslag

Vill du titta i vårt fotoalbum?  Klicka här.

Koordinater
WGS 84 (lat, lon):
N 56° 12.533', E 14° 49.487'
WGS 84 decimal (lat, lon):
56.20888, 14.82478
RT90:
6231622, 1439157SWEREF99 TM:6229342, 489131

Se på Karta

Söker du via GPS så har klubben ingen igen adress men Prästgårdsexpeditionen ligger nära och har adress Prästgårdsallén 8, Asarum. När du kommer fram dit så fortsätter du bara rakt fram och viker sedan första till höger ut på en grusväg som du följer till klubben.

Vägbeskrivning från E22:an från Malmö
Ta av vid första avfarten mot Karlshamn (även Växjö väg 29). Vid stopp sväng vänster mot Växjö. Kör ca 1km och ta sedan höger mot Asarum. Vid fyrvägskorsning sväng vänster in på Offerkällevägen. Sväng vänster mitt emot AsarumsMöbler genom allé och där allén slutar ta vänster. Håll till höger vid nästa korsning (grusväg) och följ denna väg till klubben.

Från E22:an från Kalmar och Karlskrona
Ta av vid 3:e avfarten mot Karlshamn (även Växjö och väg 29). Vid stoppet sväng höger mot Växjö. Kör ca 1km och ta sedan höger mot Asarum. Vid fyrvägskorsning sväng vänster in på Offerkällevägen. Sväng vänster mitt emot AsarumsMöbler genom allé och där allén slutar ta vänster. Håll till höger vid nästa korsning (grusväg) och följ denna väg till klubben.

Från väg 29 från Tingsryd
Vid korsning Asarum – Mörrum (andra avfarten mot Asarum), ta vänster mot Asarum. Vid fyrvägskorsning sväng vänster in på Offerkällevägen. Sväng vänster mitt emot AsarumsMöbler genom allé och där allén slutar ta vänster. Håll till höger vid nästa korsning (grusväg) och följ denna väg till klubben.